Hogyan adhat el régiségeket?

Ami a legfontosabb: mi készpénzért vásárolunk, azaz, ha az eladandó tárgyat kézbe vesszük, rövid vizsgálat után azonnal készpénzes ajánlatot teszünk.

Sem bizományba, sem egyéb módon nem akarjuk tárgyait úgy árusítani, mindenféle felelősség nélkül, hogy ez az Ön kockázata legyen! Ha igent mond a felbecsült árra, azonnal fizetünk, ha nem, segítünk visszacsomagolni, esetleg kivinni az autójához, várjuk máskor is szeretettel, rossz érzés nélkül.

Önnek egyet kell tennie: elhoznia hozzánk régiségeit, illetve személyi okmányait, hogy a tranzakcióról bizonylatot állíthassunk ki.

Van arra is mód, hogy mi keressük fel Önt. Mivel azonban tíz-hússzor több megkeresést kapunk, mint amennyi címet lehetőségünk van meglátogatni, válogatnunk kell: míg üzletünkben nyitvatartási időben egyeztetés nélkül, bármikor állunk rendelkezésére, kiszállás előtt viszont lehetőség szerint pontos információra – minőség, mennyiség, esetleges cégjelzések, fényképek – és egy rövid telefonbeszélgetésre is szükség van.

Értékbecslésre azonban a fentiek esetén sem vállalkozunk távolról: bizonyos kereskedők ugyan fotók alapján is végeznek „műbírálatot”, magas összeget mondanak rá, ezzel odacsalják az ügyfelet, majd a helyszínen mindenféle indokkal lebecsülik a tárgyat. Mi azonban komolyan vesszük a munkánkat és ügyfeleinket is, ezért műtárgyakat kizárólag személyesen, vizsgálat után értékelünk, vásárolunk.

Hasznos lehet, ha megnézi a Gyakori kérdéseket, ahol nagy eséllyel választ kap sok olyan kérdésre, ami felmerülhet Önben, mielőtt kiválasztja, kivel is kötne üzletet, kinek adná el értékeit, hogyan is működik ez mostanság, mire kell vigyáznia, mielőtt pénzzé tenné vagyont érő hagyatékát! Ha esetleg további információra lenne szüksége, bármikor szívesen állunk rendelkezésére!